Fasadtvätt

Experter på fasadtvätt

Fasadtvätt är en viktig del av underhållet för era fastigheter. Industrimålning i Stockholm AB har erbjudit våra kunder fasadtvätt och impregneringar ända sedan bolagets början. Med hjälp av våra hetvatten högtrycksutrustningar och BPS rengöring och Impregneringssystem, kan vi effektivt rengöra och impregnera allt från kulturhus till nya betongkonstruktioner och bostadsområden.

Det finns många anledningar till varför det är viktigt att rengöra en fasad eller betongyta. Oftast har det genom åren bildats en mörk beläggning på den förorenade ytan, bestående av olika föroreningar och partiklar. Denna beläggning stör inte bara ögat estetiskt utan kan även skada byggnadsmaterialet, vilket kan leda till vittring, rostbildning på armeringsjärn och sprickbildning på ytan/byggnaden. Alternativt kan fukt, väder och vind ha orsakat sprickor i fasaden.

En annan viktig aspekt av fasadtvätt är för att förbättra byggnadens energieffektivitet.

Om ytan är täckt av smuts och föroreningar kan det hindra isoleringen från att fungera som det ska, vilket leder till ökad energiförbrukning och högre kostnader för uppvärmning och kylning av byggnaden.

Noggrann fasadtvätt

Genom att noggrant rengöra och impregnera fasaden eller betongytan kan man förlänga livslängden på byggnadsmaterialet och minska behovet av dyra reparationer i framtiden. Dessutom bidrar en ren och fräsch fasad eller betongyta till en mer attraktiv och välkomnande miljö för både boende och besökare.

Vi på Industrimålning i Stockholm AB har omfattande erfarenhet och kompetens inom området och erbjuder skräddarsydda lösningar för varje kund och projekt. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster inom fasadtvätt.

Så här går vår fasadtvätt till

Vid fasadtvätt genomförs en noggrann utvärdering av fasaden och ytan i samråd med beställaren. Ett prov utförs på en mindre yta för att fastställa vilken saneringsmetod och vilka rengöringskemikalier som bäst passar för objektet. Industrimålning i Stockholm AB skräddarsyr sedan en individuellt anpassad offert för saneringsuppdraget, där alla rekommendationer och detaljerade beskrivningar av saneringsmetoderna inkluderas.

Valet av saneringsmetoder för att rengöra fasaden och ytan baseras på provresultaten och faktorer såsom fasadmaterial, föroreningstyp, och föroreningsgrad beaktas.

Vår metod för fasadtvätt

Högtryckstvättning, kemisk rengöring eller torrborstning kan användas, med målet att säkerställa effektivitet och skonsam behandling av objektet.

För rengöringskemikalierna prioriteras miljövänliga produkter som följer alla gällande regler och bestämmelser.

Industrimålning i Stockholm AB ser till att använda säkra och effektiva kemikalier som tar bort föroreningar utan att skada fasaden eller ytan.

Information om offert för fasadtvätt

I offerten ingår även tidplan för arbetet, kostnadsuppskattningar, information om eventuella tilläggstjänster (t.ex. reparation av fasadskador) samt detaljer om garanti och efterbehandling.

Målet för Industrimålning i Stockholm AB är att leverera högkvalitativa resultat och säkerställa kundens nöjdhet. Genom noggranna utvärderingar, anpassade saneringsmetoder och lämpliga rengöringskemikalier arbetar vi för att återställa objektets estetiska utseende och skydda det mot framtida föroreningar.

Med professionell fasadtvätt kan fastigheter bibehålla sin skönhet och hållbarhet på lång sikt.

Fasadtvätt före | Industrimålning i Stockholm
Fasadtvätt efter | Industrimålning i Stockholm

Kontakta oss

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.