Graffiti Sanering i Stockholm

Läs mer om graffitisanering i Stockholm

Läs mer om hur vi på IMISAB kan skydda era fastigheter mot graffiti i Stockholm.

Effektiv graffiti sanering i Stockholm

Letar du efter professionell graffiti sanering i Stockholm? Välkommen till IMIS AB – ditt pålitliga val för att återställa ytor till sitt ursprungliga skick.

Graffiti kan snabbt förvandla vackra och välskötta ytor till något mindre attraktivt. Hos IMIS AB förstår vi vikten av att snabbt och effektivt ta bort graffiti för att bevara stadens estetik och ditt varumärkes rykte.

Vår expertis inom graffiti sanering i Stockholm är oöverträffad. Med en kombination av avancerad utrustning och erfaren personal kan vi effektivt eliminera graffiti från olika ytor, inklusive tegel, trä, metall och betong. Vi använder skonsamma och miljövänliga metoder för att säkerställa att ytan inte skadas under saneringsprocessen.

Varför välja IMIS AB för din graffiti sanering i Stockholm?

 1. Erfarenhet: Vi har många års erfarenhet av att hantera olika typer av graffiti och förstår de unika utmaningarna som varje yta kan innebära.

 2. Snabb respons: Vi förstår vikten av att agera snabbt när det gäller graffiti sanering. Vårt team är redo att rycka ut och åtgärda problemet så fort det uppstår.

 3. Skräddarsydda lösningar: Varje saneringsuppdrag är unikt. Vi skapar anpassade lösningar som tar hänsyn till ytan, graffiti typen och eventuella särskilda krav.

 4. Resultatorienterade: Vårt mål är att lämna ytan i ett felfritt skick. Vi kompromissar inte förrän du är nöjd med resultatet.

 5. Miljövänlig metodik: Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Våra saneringsmetoder är skonsamma mot både ytan och omgivningen.

Oavsett om det handlar om en offentlig byggnad, eller en kommersiell fastighet, är IMIS AB din pålitliga partner för graffiti sanering i Stockholm. Låt oss återställa skönheten i dina ytor och göra dem fria från graffitiens påverkan. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upplev skillnaden med professionell graffiti sanering från IMIS AB.

Graffiti-saneringsprocessen hos IMIS AB

Det har funnits många misslyckade försök att minska klottret i Stockholm med hjälp av olika metoder, såsom lagliga väggar och graffitikurser. Det enda som faktiskt har visat sig vara framgångsrikt är den så kallade Helsingforsmetoden, där allt klotter ska avlägsnas inom 24 timmar.

Detta koncept har Stockholms Stad omfamnat, och från och med 2008 har de infört Stockholms Stads Klotterspolicy, som vi självklart följer i vårt arbete med klottersanering i Stockholm.

När du väljer IMIS AB för graffiti sanering i Stockholm, följer vi en noggrann och effektiv process för att säkerställa att ytan återställs till sitt ursprungliga skick på ett skonsamt och professionellt sätt.

Inspektion och Bedömning: Vår process inleds med en grundlig inspektion av den drabbade ytan. Vi analyserar graffiti typen, ytmaterialet och omfattningen av skadorna. Denna inspektionsfas hjälper oss att skapa en skräddarsydd plan för saneringen.

Val av Metod: Baserat på inspektionsresultaten väljer vi den mest lämpliga saneringsmetoden. Vi kan använda tekniker som trycktvätt, ångrengöring eller kemiska lösningsmedel, beroende på ytmaterialet och typen av graffiti.

Miljövänliga Produkter: Vi är stolta över att använda miljövänliga produkter och metoder. Våra saneringsprodukter är skonsamma mot både ytan och miljön, och de är utformade för att minimera negativ påverkan.

Saneringsprocessen: Vårt skickliga team utför saneringen med noggrannhet och precision. Vi tar bort graffiti lagren steg för steg, och våra tekniker har expertkunskaper för att undvika att skada ytan under processen.

Efterbehandling: Efter att graffiti har tagits bort utför vi eventuell efterbehandling som krävs. Detta kan innefatta applicering av skyddsbeläggningar eller ytbehandlingar för att säkerställa att ytan skyddas mot framtida graffiti.

Kvalitetskontroll: Innan vi avslutar saneringen genomför vi en noggrann kvalitetskontroll. Vårt mål är att lämna ytan i det bästa skicket och säkerställa att graffiti har tagits bort korrekt.

Kundgodkännande: Vi prioriterar din nöjdhet som kund. Innan vi avslutar uppdraget involverar vi dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Eftervård och Rådgivning: Vi ger dig råd om hur du kan skydda din yta från framtida graffiti och erbjuder underhållstips för att förlänga ytmaterialets livslängd.

Hur lång tid kan graffiti sanering ta?

Tiden det tar för graffiti sanering med företaget IMIS AB i Stockholm varierar beroende på flera faktorer, inklusive ytmaterialet, typen av graffiti, omfattningen av skadorna och storleken på ytan som ska saneras. En mindre yta med enklare graffiti kan ta kortare tid att sanera jämfört med en större yta med mer komplex graffiti.

Generellt sett kan en typisk graffiti saneringsprocess ta allt från några timmar till ett par dagar. Här är några faktorer som påverkar tidsramen:

 1. Ytans storlek: Större ytor tar naturligtvis längre tid att sanera än mindre ytor.

 2. Typ av graffiti: Vissa graffiti typer kan vara mer motståndskraftiga mot sanering och kan kräva mer tid och ansträngning för att ta bort.

 3. Ytmaterialet: Olika material kräver olika saneringsmetoder. Vissa material kan vara mer känsliga och kräva försiktigare hantering.

 4. Skadornas omfattning: Om graffiti har trängt djupt in i ytan eller om det finns flera lager att ta bort kan det öka tiden som krävs för sanering.

 5. Väderförhållanden: Väderförhållanden som temperatur och luftfuktighet kan påverka saneringsprocessen och torktiden för eventuella efterbehandlingar.

 6. Tillgänglighet och placering: Om ytan är svåråtkomlig eller om det finns hinder som måste tas hänsyn till, kan det påverka tidsramen.

För att få en mer exakt uppskattning av hur lång tid det skulle ta att sanera en specifik yta med IMIS AB rekommenderar vi att ni kontaktar oss via telefon eller kontaktformuläret till höger.

Graffiti sanering i Stockholm | IMIS AB

Kontakta oss

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.