Kärltvätt

Sanering av soprum och kärltvätt

Industrimålning i Stockholm AB har kunnat erbjuda våra kunder soprumsanering samt kärltvätt sedan 2002. Utöver rengöring och sanering av soprummen har vi även moderniserat och renoverat ett flertal källsorteringsrum genom, bättringsmålning, lättare ombyggnationer samt skyltning.

Soprum blir som allmänt känt väldig lätt smutsiga och börjar oftast då lukta väldigt illa och även dra till sig flugor och annan ohyra. Många av dessa problem kan man slippa om man regelbundet rengör både kärlen och soprummen.

Golvytorna och väggarna i ett soprum är ofta en grogrund för bakterier och skadedjur.

Sanering av soprum

Våra två kärltvättar är inte bara specialiserade på att rengöra kärl, utan de är också utrustade med separata spolmunstycken som möjliggör en omfattande sanering. Dessa spolmunstycken kan användas för olika ändamål, såsom soprumsanering, fasadtvätt och klottersanering med mera.

När det är dags att rengöra kärl är det ofta så att soprummet är i behov av en ordentlig städning. Det är här vår soprumsanering kommer in i bilden. Genom att utföra en grundlig sanering av soprummet kan vi inte bara säkerställa att kärlen blir rena, utan även eliminera dålig lukt, ta bort all smuts och kladd. Resultatet av en soprumsanering är vanligtvis att eventuella flugor och andra skadedjur försvinner, vilket skapar en ren och hälsosam miljö.

Så oavsett om du behöver kärltvätt eller en omfattande soprumsanering, så kan vår tjänst täcka dina behov och lämna både kärlen och soprummet i toppskick. Vår professionella service siktar inte bara på renlighet utan också på att skapa en fräsch och trivsam miljö för våra kunder. Kontakta oss för att boka kärltvätt och saneringstjänster som passar dina specifika behov.

Så här går det till

Alla kärl rullas ut (kärltvätt utförs om detta är beställt), rummet rengörs med hetvatten- högtryckstrustning och miljöanpassade rengöringsmedel som dödar bakterier och samtidigt tar bort lukter. Om det inte finns golvbrunn i soprummet så används en våtsug för att transportera bort vatten.

Kärltvätt

Med hjälp av våra 2st kärltvättar av modell T1 från Eleiko, med Kärcher högtryck, kan vi snabbt och enkelt tvätta kärl i storlek från 140L till 660L.

Så går ni tillväga med kärltvätt

Vi tar initiativ till att kontakta ert befintliga sophanteringsbolag eller inhämtar nödvändig information för att fastställa tidpunkter för sophämtning. När kärlen har blivit tömda, ingriper vi med våra specialanpassade släp, utrustade med lyftmekanism och ett roterande spolmunstycke med högtryckstvätt, som använder hett vatten för att genomföra en effektiv, miljövänlig och kostnadseffektiv rengöring av olika typer av kärl.

Under processen samlas allt lakvatten eller restvatten upp i en separat behållare. Denna behållare följer med vårt team och töms på en godkänd plats, vilket säkerställer en ansvarsfull och miljövänlig hantering av avfallsvatten. Vår metod fokuserar inte bara på att upprätthålla höga rengöringsstandarder utan även på att göra det på ett hållbart sätt för att minimera vår påverkan på miljön.

Luktsanering med vår sopkärlstvätt

Ibland är konventionell städning inte tillräcklig för att eliminera påträngande och irriterande lukter i olika miljöer som soprum, trappuppgångar, allmänna utrymmen, bilar eller till och med i lägenheter. Dessa obehagliga dofter har ofta sitt ursprung i organiska rester och illaluktande partiklar som har trängt in i väggar, golv och inredning.

För att effektivt hantera och eliminera dessa luktproblem erbjuder vi professionell sopkärlstvätt. Vår specialiserade tjänst är utformad för att inte bara rengöra ytor från synliga smuts och partiklar, utan också för att eliminera inbäddade lukter som kan vara svåra att bli av med genom vanlig städning.

Vårt erfarna team använder avancerad utrustning och effektiva rengöringsmetoder för att säkerställa att sopkärlen och de omgivande områdena behandlas noggrant. Genom att ta bort organiska rester och luktorsakande ämnen kan vi återställa en fräsch och behaglig atmosfär i de berörda områdena.

Välj vår sopkärlstvättt för att ta itu med envisa lukter och upprätthålla en ren och hälsosam miljö. Vi strävar efter att leverera högkvalitativ service för att möta dina behov och skapa en trivsam omgivning. Kontakta oss för att boka sopkärlstvätt och låt oss hjälpa dig att bli av med irriterande lukter effektivt och professionellt.

Åtgärder

Effektiv rengöring av ytor kräver användning av desinficerande rengöringsmedel eller saneringsmedel innehållande mikrobiologiska organismer. Dessa ämnen bryter ner organiska rester och bidrar till en grundlig och hälsosam rengöring. För att bekämpa dåliga lukter används foggning med aerosolteknik, där en fin dimma av små droppar sprids ut. Denna teknik möjliggör att även trånga utrymmen behandlas, och samtidigt kapslar den in och döljer dåliga lukter med en ren och fräsch doft. För en omfattande och effektiv rengöring som tar itu med både synliga smuts och obehagliga dofter är vår tjänst det idealiska valet. Kontakta oss för att dra nytta av våra professionella metoder och skapa en ren och fräsch miljö.

 

Kontakta oss

Kärltvätt före och efter | Industrimålning i Stockholm

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.