Våra tjänster

Klottersanering

Vi utför klottersanering av i stort sätt alla sorters ytor. Vi använder oss endast av miljöanpassade produkter från Trion Tensid AB och arbetet utförs med AGS-metoden. Vi är sedan bolagets start godkända AGS entreprenörer.

Soprum

Industrimålning i Stockholm AB har kunnat erbjuda våra kunder soprumsanering samt kärltvätt sedan 2002. Utöver rengöring och sanering av soprummen har vi även moderniserat och renoverat ett flertal källsorteringsrum genom bl.a. bättringsmålning, lättare ombyggnationer samt skyltning.

Fasadtvätt

Vi har sedan bolagets start kunnat erbjuda våra kunder fasadtvätt och impregneringar. Med hjälp av våra hetvatten- och högtrycksutrustningar samt BPS rengörings- och impregneringssystem, kan vi rengöra och impregnera allt från kulturhus till nya betongkonstruktioner, villor och hela bostadsområden.

Taktvätt

Taket är husets mest väderutsatta del. Har ni problem med mossa alger och lav? Kontakta oss för en offert.

Betongimpregnering

För att skydda sig mot inträngning av vatten, salt och andra skadliga vattenlösliga föroreningar kan man på de flesta ytor applicera en impregnering. Genom att impregnera en yta skaffar du dig många fördelar gentemot en icke impregnerad och framtida problem och skador kan förhindras.

Klotterskydd

I nuläget finns flera olika sorters klotterskydd ute på marknaden. Både permanenta skydd och så kallade offerskydd som är anpassade för olika sorters underlag. Vi använder oss framförallt av skydd från Trion Tensid.

Övriga tjänster

· Målningsarbeten

· Röjningsarbeten

· Dammbindning

· Snöskottning

· Garagerengöring

· Marktvätt