Fasadtvätt Stockholm

Fasadtvätt i Stockholm 

Rengöring av fasader för att tvätta bort mossa, smuts och andra föroreningar är ett enkelt och smidigt sätt att pigga upp en annars tråkig byggnad. Det kan lätt återställa en byggnad till sin forna glans, samtidigt som det minskar risken för strukturella problem. 

Fördelar med fasadtvätt 

Du kan anlita de bästa inredningsarkitekterna och köpa de dyraste föremålen för att göra ditt kontor snyggt. Men så länge som din byggnadsfasad är smutsig, kommer förbipasserande förmodligen att uppfatta det som en brist på bra förvaltning. Detsamma gäller för förstagångsbesökare – de kommer att få ett dåligt intryck  innan de ens kommer in på ditt kontor. Således hjälper fasadrengöring med din varumärkespositionering och auktoritet redan från start.

Utsidan av en byggnad är där många bakterier, bakterier och virus finns. Dessutom är det ett bra “hem” för mossa. Om du gör regelbunden fasadtvätt kanske du till och med märker att dina anställda och personal blir mindre sjuka. Dessutom, eftersom det finns några speciella typer av exteriör fasadrengöring som tar bort mossa, kommer allergier att märkas mer sällan.

En annan sak att tänka på är att byggnad med smutsig exteriör kan ge ut en riktigt dålig lukt. Förbipasserande måste ibland hålla för näsan när de går förbi en byggnad – det händer faktiskt! Utvändig fasadrengöring hjälper till att undvika sådana pinsamma stunder.

Varför du bör anlita experter för fasadtvätt i Stockholm

Experter har den nödvändiga utbildningen och kunskapen inom sitt område. Dessutom känner de till de senaste rengöringsmedlen och andra banbrytande innovationer på marknaden. Som ett resultat kommer de att erbjuda dig tjänster av överlägsen kvalitet som inga vanliga städare kan matcha. Med expertkunskap inom området kan du vara säker på effektivare och mindre tidskrävande städtjänster.

Fasadrengöringsföretag har funnits i många år. Som ett resultat har de en bättre förståelse för sina kunders städbehov. De har skött olika fasadrengöringsprojekt tidigare och vet vad som krävs av dem. Du kan vara säker på att de kommer att leverera utmärkta resultat som du kommer att vara nöjd med.

Ledande fasadtvätt i Stockholmsområdet

För dig som bor i Stockholm, eller det närliggande området, så är det enkelt att hitta det bästa alternativet för fasadtvätt. Nämligen Industrimålning i Stockholm AB, eller IMISAB som de förkortas. De erbjuder ett flertal liknande tjänster, men har en lång erfarenhet av just fasadtvätt i Stockholm. De erbjuder rengöring och impregnering av kulturskyddade byggnader, industribyggnader och hela bostadsområden. 

Du kan alltid känna dig trygg i ditt val då de har en uppdaterad miljöpolicy som minskar sin miljöpåverkan. Utöver detta så följer de även en strikt kvalitetspolicy som leder till att varje arbete utförs på korrekt sätt, med allra bästa metoder. 

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.