Fasadtvätt

Fasadtvätt

Industrimålning i Stockholm AB har kunnat erbjuda våra kunder fasadtvätt och impregneringar ända sedan bolagets början. Med hjälp av våra hetvatten högtrycksutrustningar och BPS rengöring och Impregneringssystem, kan vi rengöra och impregnera allt från kulturhus till nya betongkonstruktioner och bostadsområden.

Det finns många anledningar till att rengöra en fasad, eller betong yta. Oftast har det genom åren bildats en mörk beläggning på den förorenade ytan bestående av olika föroreningar och partiklar. Detta stör inte bara ögat estetiskt utan kan även skada byggnadsmaterialet så att det börjar vittra sönder, armeringsjärn börjar rosta och ytan/byggnaden spricker .

Alternativt så har fukt, väder och vind gjort så att alger, mögel eller andra svamp angrepp skett då är en sanering med ett alg och mögel dödande medel är nödvändigt.

Så här går det till
En utvärdering av fasad och yta görs med hjälp av beställaren, ett prov utförs på en mindre yta för att fastställa vilken saneringsmetod och vilka rengöringskemikalier som skall användas. Industrimålning i Stockholm AB lämnar en offert gällande saneringsuppdraget individuellt anpassad efter objektets förutsättningar.

Blästring

Många gånger går det inte att rengöra ett objekt med kemikalier och vatten utan man måste avlägsna föroreningarna på annat sätt och oftast brukar man välja blästring.

Några av de vanligaste metoderna är
– Isblästring med kolsyreis
– Sandblästring
– Glasblästring

Så här går det till
En utvärdering av objektet görs med hjälp av beställaren, ett prov utförs på en mindre yta för att fastställa vilken blästringsmetod som skall användas. Industrimålning i Stockholm AB lämnar en offert gällande blästringsuppdraget och en individuellt anpassad efter objektets förutsättningar.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.