Kärltvätt Stockholm

Sanering av soprum och kärltvätt Stockholm

Industrimålning i Stockholm AB har kunnat erbjuda våra kunder soprumsanering samt kärltvätt Stockholm sedan 2002. Utöver rengöring och sanering av soprummen har vi även moderniserat och renoverat ett flertal källsorteringsrum genom, bättringsmålning, lättare ombyggnationer samt skyltning.

Soprum blir som allmänt känt väldig lätt smutsiga och börjar oftast då lukta väldigt illa och även dra till sig flugor och annan ohyra. Många av dessa problem kan man slippa om man regelbundet rengör både kärlen och soprummen.

Golvytorna och väggarna i ett soprum är ofta en grogrund för bakterier och skadedjur.

Sanering av soprum

Våra 2st kärltvättar är även utrustade med separata spolmunstycken som kan användas till övrig sanering så som soprumsanering, fasadtvätt, klottersanering, m.m.

Oftast när man behöver rengöra kärl är även soprummet smutsigt, då är det lämpligt att utföra en soprumsanering. En sådan sanering gör att rummet slutar lukta, allt smuts och kladd försvinner och det medför oftast att eventuella flugor och andra skadedjur försvinner.

Så här går det till

Alla kärl rullas ut (kärltvätt utförs om detta är beställt), rummet rengörs med hetvatten- högtryckstrustning och miljöanpassade rengöringsmedel som dödar bakterier och samtidigt tar bort lukter. Om det inte finns golvbrunn i soprummet så används en våtsug för att transportera bort vatten.

Kärltvätt Stockholm

Med hjälp av våra 2st kärltvättar av modell T1 från Eleiko, med Kärcher högtryck, kan vi snabbt och enkelt tvätta kärl i storlek från 140L till 660L.

Så går ni tillväga med kärltvätt Stockholm

Vi kontaktar ert aktuella sophanteringsbolag (alternativt att ni vet) och stämmer av när alla kärl kommer att tömmas. När kärlen är tömda kommer vi med släpen som lyfter upp kärlen och ett roterande spolmunstycke högtryckstvättar med hetvatten för att effektivt, miljöriktigt och ekonomiskt rengöra olika typer av kärl.

Allt lak/restvatten samlas upp i en separat behållare som vi tar med och tömmer ut på tillåten plats.

Luktsanering

Många gånger räcker inte vanlig städning för att få bort starka och irriterande lukter i t.ex soprum, trappuppgångar, allmänna utrymmen, bilar eller till och med lägenheter. I de flesta fall beror det på organiska rester och illaluktande partiklar har bitit sig fast i väggar, golv och inredning.

Åtgärder

Rengöring av ytor med desinficerande rengöringsmedel eller med saneringsmedel innehållande mikrobiologiska organismer som i kontakt med organiska rester bryter ner dessa. Foggning som med aerosolteknik sprider ut en fin dimma med små droppar som kommer åt i trånga utrymmen och kapslar in den dåliga lukten och döljer den med en ren och fräsch doft.

 

Kontakta oss

Kärltvätt Stockholm före och efter | Industrimålning i Stockholm

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.