Nu söker vi en arbetsledare! - Industrimålning i Stockholm

Industrimålning i Stockholm AB är ett saneringsföretag som i huvudsak sysslar med klottersanering, soprumssanering och fasadtvätt. Vi gör egentligen allt som man kan göra med en högtryckstvätt och utför därmed också arbeten som exempelvis balkongtvätt och taktvätt. Vi arbetar även mycket med stora byggbolag där vi bl.a. hjälper till med impregnering av betong samt klotterskydd.

Nu söker vi en arbetsledare som vill vara en del av vårt arbetslag! Vi arbetar i Mälardalen, men huvuddelen av jobben ligger i Stockholm. Vi har kontor och utgår från Skarpnäck i Stockholm. Tag chansen att komma med i vårt team, vi har många spännande projekt framför oss!

Som arbetsledare leder, planerar och fördelar du arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning samt planering av personal och maskiner. Vem är du? Vi ser gärna att du har god ledarförmåga och är kreativ, ansvarsfull, och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Som person tror vi att Du är lite av en allkonstnär och att du kan lite om mycket. Du skall tycka om att själv delta i produktionen. För att trivas skall du tycka om att ha ett mångsidigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö.

Krav: Tidigare meriter från ledarskap. Körkort erfordras. Svenska språkkunskaper i tal och skrift, du bör även behärska engelska i tal. Du har god datorvana. Som arbetsledare på Industrimålning i Stockholm AB kan vi erbjuda dig en plats i en organisation som har fokus på medarbetarnas utvecklingsmöjligheter, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du vara med på en resa och bygga nya Industrimålning i Stockholm AB?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2016-08- 17

Kontaktperson

Rickard Larsson 0709707802,

rickard.larsson@imisab.se