Taktvätt Stockholm

Taktvätt Stockholm med omnejd för företag

Industrimålning i Stockholm AB har sedan starten 1997 kunnat erbjuda sina kunder taktvätt i Stockholm. Med hjälp av våra hetvattenhögtryck och rengöringssystem BPS (Building Protection System) rengör vi tak från mossa, alger, lav och andra föroreningar. Efter tvätt finns möjligheten att applicera ett långtidsverkande medel som verkar direkt och skyddar ytan mot ny påväxt. Vi utför taktvätt åt såväl fastighetsbolag, förvaltare och privatpersoner. Kontaktar du oss som privatperson hjälper vi till med att ansöka om Rot-avdrag för arbetet.

Det är viktigt att underhålla sitt tak då det är den mest väderutsatta delen av huset. Påväxt av mossa, alger och lav är ett vanligt problem och effekterna av att ignorera problemet kan bli kostsamma. Påväxten binder upp fukt och hindrar avrinningen från taket och mossa kan växa in under takpannorna. Detta tillsammans ökar risken för fuktskador. Under vintertid riskerar man även s.k. frostsprängningar (sprickor) i pannorna då fukten som bundits i påväxten fryser till is och expanderar.

Såhär går det till
En utvärdering av taket görs på plats. Industrimålning i Stockholm AB lämnar kostnadsfritt en individuellt anpassad offert efter objektets förutsättningar. Arbetet påbörjas efter överenskommelse.

 

Industrimålning i Stockholm har lång erfarenhet av taktvätt Stockholm

Eftersom vi har varit i branschen så pass länge är det ett bevis på att vi är bra på det vi gör. Vi har tvättat tak åt företag och fastigheter sedan 1997, vilket gör oss till experter inom området.

Vi kan effektivt och tidsenligt tvätta era tak för att säkerställa att dessa kommer att se rena ut men även förhoppningsvis bibehålla sin funktionalitet en längre tid framöver. När vi tvättar era tak så ser vi till att vartenda millimeter är rent. Med hjälp av våra långtidsverkande medel behöver ni inte oroa er för att mossa eller något annat kommer tillbaka och förstör era tak.

Taktvätt Stockholm jämförelse på tvättat tak och otvättat tak | Industrimålning i Stockholm
Taktvätt Stockholm tak som tvättas | Industrimålning i Stockholm

Kontakta oss

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.