Taktvätt

Taktvätt

Industrimålning i Stockholm AB har sedan starten 1997 kunnat erbjuda sina kunder taktvätt. Med hjälp av våra hetvattenhögtryck och rengöringssystem BPS (Building Protection System) rengör vi tak från mossa, alger, lav och andra föroreningar. Efter tvätt finns möjligheten att applicera ett långtidsverkande medel som verkar direkt och skyddar ytan mot ny påväxt. Vi utför taktvätt åt såväl fastighetsbolag, förvaltare och privatpersoner. Kontaktar du oss som privatperson hjälper vi till med att ansöka om Rot-avdrag för arbetet.

Det är viktigt att underhålla sitt tak då det är den mest väderutsatta delen av huset. Påväxt av mossa, alger och lav är ett vanligt problem och effekterna av att ignorera problemet kan bli kostsamma. Påväxten binder upp fukt och hindrar avrinningen från taket och mossa kan växa in under takpannorna. Detta tillsammans ökar risken för fuktskador. Under vintertid riskerar man även s.k. frostsprängningar (sprickor) i pannorna då fukten som bundits i påväxten fryser till is och expanderar.

Såhär går det till
En utvärdering av taket görs på plats. Industrimålning i Stockholm AB lämnar kostnadsfritt en individuellt anpassad offert efter objektets förutsättningar. Arbetet påbörjas efter överenskommelse.

 

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.