Våra tjänster

Klottersanering

Vi utför klottersanering av i stort sätt alla sorters ytor. Vi använder oss endas av miljöanpassade produkter från Trion Tensid AB och arbetet utförs med AGS-metoden. Vi är godkända AGS entreprenörer sedan bolagets start.

Soprum

Industrimålning i Stockholm AB har kunnat erbjuda våra kunder soprumsanering samt kärltvätt sedan 2002. Utöver rengöring och sanering av soprummen har vi även moderniserat och renoverat ett flertal källsorteringsrum genom, bättringsmålning, lättare ombyggnationer samt skyltning.

Fasadtvätt

Vi erbjuder våra kunder fasadtvätt och impregneringar ända sedan bolagets början. Med hjälp av våra hetvatten högtrycksutrustningar och BPS rengöring och Impregneringssystem, kan vi rengöra och impregnera allt från kulturhus till nya betongkonstruktioner och bostadsområden.

Taktvätt

Taket är husets mest väderutsatta del. Har ni problem med mossa alger och lav? Kontakta oss för en offert.

Betongimpregnering

För att ge ett bra skydd gällande vatten, salt och andra skadliga vattenlöslig föroreningar kan man applicera en impregnering på de flesta ytor. Genom att impregnera en yta skaffar du dig många fördelar gentemot en icke impregnerad och framtida problem och skador kan förhindras.

Klotterskydd

Det finns flera olika sorters klotterskydd ute på marknaden i nuläget både permanenta och så kallade offerskydd och anpassade för olika sorters underlag. De skyddens om vi använder oss av från Trion Tensid är gällande offerskydd microvaxemulsioner, och ett permanentskydd TutoProm.

Övriga tjänster

· Målningsarbeten

· Röjningsarbeten

· Dammbindning

· Snöskottning

· Garagerengöring

· Marktvätt